Filmstudio

Studions inspelningsdel är 13x6m i storlek med en takhöjd på 3,5m. Utöver detta finns ca 25kvm att rigga kameraror på. I taket finns en rigg för att hänga upp lampor som kopplas till ett ljusbord i kontrollrummet. I dagsläget finns 3st olika ridåer. Två svarta och en vit som går att kombinera hur man vill. Greenscreen finns längs ena väggen och är 6m bred och går ner 3m på golvet. Kontrollrummet är ett ljudisolerat rum med fönster in till studion. Finns även möjlighet till ljudinspelningar för upp till tre personer i separat ljudisolerat rum. Har du några frågor så tveka inte att höra av dig!

 

Teknik

Vi använder modern teknik i form av Blackmagic Design. Detta för att få en kostnadseffektiv men professionell produkt där vi har möjlighet till 3 kamera-produktioner med livestreaming om så önskas. Vi har kompletterande teknik för mer avancerade produktioner så som drönare och "stabilizer". Hör gärna av dig och berätta vad just ni behöver.

Fotostudion

Fotostudion är 13x6m i storlek med väggfäste för 2,7m breda pappersbakgrunder. Takhöjden är 3,5m. Sminkbord med bra belysning sitter strategiskt.